Chocolade
Je leest nu

Cheatday met je sportmaatje? 3 plekken waar jullie heen moeten!

0
Blog

Cheatday met je sportmaatje? 3 plekken waar jullie heen moeten!

Sporten en gezond eten is erg goed voor je. Waarschijnlijk let je als je veel sport ook op je voeding. Gezond eten is natuurlijk altijd een goed idee, maar af en toe kan een cheatday geen kwaad. Zo eet je op een cheatday jouw favoriete (ongezonde) snack die je anders niet zo snel zou eten. Wil jij met je sportmaatje wat lekker eten op jullie cheatday? In dit artikel lees je # plekken waar jullie heen moeten. 

Wat is een cheatday precies?

Een cheatday is een dag waarop je je niet aan je strenge voedingsschema houdt. Op deze dag eet je waar je zin in hebt. Meestal zijn dit dan niet de meest gezonde dingen, maar wel de meest lekkere dingen. Denk aan een lekker frietje, chocola of snoepjes. Een cheatday maakt je dieet dan ook dragelijker en hierdoor houd je het langer vol. De beste plekken om heen te gaan tijdens een cheatday lees je hieronder. 

Lekkere donuts of een ijsje 

Een perfecte plek om jouw cheatday te houden is bij Belicio Cheatday. Bij deze zaak haal je allerlei lekker eten, zoals heerlijke donuts in Rotterdam of lekkere koekjes in Utrecht. Het motto van Belicio Cheatday is ‘over de top’, dus wat je ook neemt voor je cheatday op deze plek, het is nooit te gek. Krijg je al trek? 

Het lekkerste koekje van Amsterdam

Ben je een echte zoetekauw en maak je jou op een cheatday blij met lekkere koekjes? Breng dan een bezoekje aan Van Stapele Koekmakerij in Amsterdam. Hier verkopen ze maar één soort koek, maar wel eentje die erg lekker is. Deze koek bestaat uit een donker chocoladedeeg met een heerlijke vulling van witte chocolade. 

Lees tip:  De aandachtspunten bij een koelvitrine bestellen

De beste friet van Utrecht 

Heb je toch meer zin in een hartige snack? Breng dan een bezoekje aan Dapp Frietwinkel in Utrecht. Hier bakken ze de lekkerste, biologische frietjes van Utrecht. Kies voor een frietje met jouw favoriete saus. Het is ook mogelijk om een heerlijke, biologische kroket te bestellen. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan deze frietzaak op je cheatday. 

Wanneer je een strak voedingsschema volgt, geniet je extra van alle dingen die je eigenlijk niet mag eten. Toch is af en toe een cheatday houden een goed idee en zeker wanneer je naar de genoemde plekken in deze blog gaat. Hier smul je namelijk gegarandeerd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: