Chocolade
Je leest nu

Chocoladeletter: leuk voor het personeel!

0
Blog

Chocoladeletter: leuk voor het personeel!

Chocoladeletters, wie houdt er niet van? Dat is een goede vraag, een chocoladeletter gaat er bij de meeste mensen namelijk altijd wel in. Chocola en chocoladeletters zijn daarom ook bij uitstek een goed geschenk voor jouw personeel of om weg te geven als relatie geschenk. Er is tegenwoordig veel keus in chocoladegeschenken zoals chocoladeletters, wat het een fijn, persoonlijk en tegelijkertijd ook niet al te duur cadeau maakt waar jij wel je waardering voor je personeel mee uit kunt drukken.

Chocolade cadeaus zijn het hele jaar leuk om te geven en om te ontvangen. Doordat bedrijven als Chocolade Geschenken gespecialiseerd zijn in het faciliteren van zakelijke chocolade geschenken kun je op veel manieren er een persoonlijk cadeau van maken voor je werknemers, door bijvoorbeeld voor iedereen een chocoladeletter met zijn of haar eigen voorletter te laten maken of door een mooi pakketje chocolaatjes er van te maken. Vooral bij feestelijke dagen zoals Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag en Pasen is chocola bij uitstek een leuke manier om te laten zien dat je blij bent met je personeel. Zeker nu er krapte is op de arbeidsmarkt is het daarom ook goed om deze waardering eens extra uit te spreken!

Nu de zomervakantie weer voorbij is en de pepernoten zelfs al in de winkel liggen is het slim om alvast vooruit te denken voor je sinterklaas cadeau aan je werknemers of relaties. Komt de Sint bijvoorbeeld langs bij jouw bedrijf? Dan is een luxe chocoladeletter een ideaal cadeau om in de zak te stoppen en uit te laten delen door Sint en Piet. Wees hier niet te laat mee, want de bestellingen voor chocoladeletters en andere chocolade of snoepgoed geschenken stromen al binnen bij bedrijven zoals Chocolade Geschenken. September is een ideale maand om bijvoorbeeld alvast rond te kijken en een eerste offerte aan te vragen.

Lees tip:  Alles wat je moet weten over wijnkoelkasten kopen

Chocoladeletters zijn voor iedereen een goed cadeau, omdat pure chocolade bijvoorbeeld veganistisch te maken is en chocolade van nature bijna altijd ook glutenvrij is. Daarnaast kun je chocoladeletters personaliseren met verschillende smaken, vullingen en opdrukken. Denk hierbij aan noten, maar ook aan vullingen zoals marshmallow of snoep. U kunt het zo eenvoudig of luxe maken als u wilt. Ook een recht toe recht aan chocoladeletter zonder al te veel poespas valt natuurlijk altijd goed in de smaak.

Laat uw logo, slogan of nieuwjaarswens ook eens bedrukken op chocola en u bent voorzien van een super cadeau. Niet langer hoeft u bang te zijn dat uw cadeau niet in de smaak zal vallen of dat het niet zal worden gebruikt, zoals toch wel vaak de realiteit is met bijvoorbeeld een kerstpakket. Met een persoonlijk chocoladepakket of chocoladeletter kunt u op een leuke wijze uw waardering voor het personeel uitspreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *