Chocolade
Je leest nu

Zon, zee en cultuur vakantie in Unawatuna! 

0
Unawatuna
Blog

Zon, zee en cultuur vakantie in Unawatuna! 

Veel mensen zoeken een exclusieve vakantie en dit betekent niet luxe. Dit betekent in ieder geval niet dat je duizenden euro’s kwijt moet hebben om een leuke vakantie door te brengen. Een exclusieve vakantie is een veelzijdige vakantie. Wil jij heerlijk rustig, genieten van de zon en zee en wil jij ook heerlijk genieten van de cultuur? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vakantie in Unawatuna. Dit is een perfecte locatie om daadwerkelijk je vakantie te vieren! Het is natuurlijk ook belangrijk dat jij houdt van zulke vakanties. Het gaat hierbij om vakanties waarbij de aandacht niet alleen gericht is op het hele dag liggen aan de kust, maar ook heerlijk genieten van geschiedenis en cultuur. Benieuwd? Lees snel verder!

Een kleine dorp

Je kunt op vakantie gaan naar een kleine dorp aan kust. Unawatuna is een kleine dorp aan het zuiden van Sri Lanka. Jaarlijks komen er duizenden toeristen om heerlijk te genieten van zon, zee en strand. Dat is gelukkig niet het enige, anders zou het vrij saai kunnen worden. Je kunt er ook vissen op een bijzondere en traditionele manier. Vroeger had men te maken met paalvisserij. Dit kun jij op de dag van vandaag ook doen en dat is bijzonder! Je kunt dus op een bijzondere en leuke manier vissen en dat is best spannend. Je zit dan op een paal vroeg in de ochtend om een goede stuk vis te vangen! 

Unawatuna

Bos en zee

Houdt jij ook van een stuk bos? Dan kun je het beste naar de Jungle Beach. Deze ligt vrij dichtbij Unawatuna en is een strand tussen zee en bos en is daarom ook vrij populair. Stel jezelf voor dat je een vakantie geboekt hebt, waar je heel de dag geniet van het moois!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lekker shoppen

%d bloggers liken dit: